Apple iPad 4 met 128GB te koop in Nederland

Geplaatst op 7-2-2013. Laatste update op 20-2-2013 om 10:26.

Apple iPad 4 met 128GB te koop in Nederland

De Apple iPad Retina met 128GB aan opslagcapaciteit is vanaf nu ook in Nederland te koop. Voorheen was het mogelijk iPads aan te schaffen met een maximale opslagcapaciteit van 64GB. Apple heeft besloten om dit te verdubbelen, om de zakelijke markt op die manier beter aan te spreken. Uiteraard is de prijs van het apparaat in lijn met de overige modellen die er momenteel beschikbaar zijn. Er werd eerder al een referentie gevonden naar een 128GB apparaat van Apple, in de bètaversie van iOS 6.1.

Zakelijk gebruik en adviesprijzen

Apple lijkt zich met de iPad 4 met 128GB vooral op de zakelijke markt te willen richten. Veel zakelijke klanten gebruiken een grote hoeveelheid documenten en werken daarnaast met uitgebreide apps op het apparaat. De iPad is zowel in het zwart als in het wit beschikbaar en de adviesprijs bedraagt €805. Dat betekent dat het model €100 duurder is dan de variant met 64GB aan opslagruimte, een prijsverschil dat we kennen van de overige verschillende modellen. De iPad 4 met 128GB aan opslagcapaciteit en toegang tot mobiele netwerken is beschikbaar vanaf €935, waarmee het nu het duurst beschikbare model is.

Alleen meer opslagcapaciteit

“Met twee keer zo veel opslagcapaciteit en de 300.000 iPad-applicaties hebben bedrijven, leraren en artiesten nog meer reden hun iPad te gebruiken voor al hun zakelijke en persoonlijke behoeftes”, aldus Philip Schiller. Hij is senior vicepresident worldwide marketing bij Apple. Hij geeft hiermee heel duidelijk aan dat men zich niet gericht heeft op de overige specificaties van de iPad. De processor en het scherm zijn nog altijd gelijk aan dat van de overige modellen. Inmiddels heeft Apple meer dan 120 miljoen iPads verkocht, waarmee het een enorm succesvol product is gebleken.

Prijzen iPad Retina 128GB vergelijken

Vergelijk de actuele prijzen voor de iPad Retina 128GB in onze prijsvergelijking:

iPad Retina 128GB WiFi en 4G – Wit Vergelijk prijzen
iPad Retina 128GB WiFi en 4G – Zwart Vergelijk prijzen
iPad Retina 128GB WiFi en 4G – Wit Vergelijk prijzen
iPad Retina 128GB WiFi en 4G – Zwart Vergelijk prijzen