Koopadvies

Vanaf 26 oktober 2012 kun je de iPad mini kopen in Nederland. Bij Nederlandse webshops worden vanaf die datum bestellingen aangenomen, de leveringen voor de iPad mini zullen plaatsvinden vanaf 2 november. Gezien de aandacht voor de iPad mini is de verwachting dat (online) winkels binnen enkele uren door de voorraden heen zijn. Op iPadkopen.com bieden we als vertrouwd een overzicht van alle online winkels die over voorraad beschikken voor de iPad Mini.
Sinds 26 oktober 2012 kun je de vernieuwde iPad Retina Display kopen in Nederland. Waar veel winkels nog kampen met kleine voorraden, helpen wij je graag met het maken van de juiste keuze voor het kopen van de iPad Retina Display, en kun je in een oogopslag zien waar de iPad Retina nog op voorraad is zodat je hem morgen al in huis kunt hebben.
Voor het afsluiten van een iPad 3G abonnement is het goed om je eerst te verdiepen in het aanbod van alle providers. In Nederland bieden onder andere Vodafone, Hi, KPN en T-Mobile losse iPad abonnementen met (of zonder) een microsim aan. Er zijn duidelijke verschillen in het aanbod van de verschillende abonnementen. Hieronder volgt een volledig overzicht van de iPad 3G abonnementen die er momenteel in Nederland worden aangeboden, inclusief een advies voor de juiste aankoop.
Als je gebruik wilt maken van mobiel 3G internet op je iPad dien je apart een iPad microsim aan te schaffen. Deze iPad microsim is te verkrijgen in combinatie met een iPad abonnement, of los te verkrijgen bij aanschaf van een iPad prepaid bundel. Op deze pagina geven we advies voor de keuze van het juiste prepaid iPad tegoed dat bij jou past. Als je geïnteresseerd bent in een iPad abonnement, neem dan een kijkje op de iPad 3G abonnementen pagina.
Er bestaan diverse leuke bordspellen voor de iPad. Dit zorgt ervoor dat je met z’n allen een bordspel kunt spelen zonder dat je het bord zelf, de pionnen en bijvoorbeeld de dobbelstenen op dient te gaan zoeken. Door de app op je iPad op te starten zorg je ervoor dat je direct kunt beginnen. Daarnaast kun je de bordspellen natuurlijk ook alleen spelen. Je kunt op die manier alvast een beetje oefenen of gewoon even wat tijd doden. Hieronder vind je 10 van de leukste bordspellen voor de iPad. Het gaat om Catan, Carcassonne, Smallword, Monopoly, Rummikub, Stratego, Scrabble, Boggle, Yahtzee en Ludo, een versie van Mens Erger je Niet.
De nieuwe iPad is niet voor iedereen weggelegd. Met een prijskaartje vanaf €479,00 is de nieuwe iPad voor veel consumenten een te diepe tast in de buidel. Een tweedehands iPad kopen is daarbij een welkome optie. Echter de kans dat je wordt opgelicht met het kopen van een tweedehands iPad zijn vergroot met de komst van de derde generatie iPad. We vertellen waar je op moet letten bij het kopen van een tweedehands iPad.
De iPad is er voor iedereen, waardoor er ook apps voor iedereen zijn. Zo kun je zakelijk gebruik maken van je iPad, maar is het ook voor de kinderen heerlijk om er mee aan de slag te gaan. Bovendien kennen de meeste iPad apps voor kinderen een educatieve waarde, waardoor ze er uiteindelijk op een spelende wijze dingen van kunnen leren. Op deze pagina lichten we regelmatig de leukste iPad apps voor kinderen toe, zodat jij niet meer hoeft te zoeken!
Op het gebied van muziek bestaan er een aantal onmisbare iPad apps, die je zeker een keer moet ervaren. Je zal merken dat je optimaal gebruik kunt gaan maken van je iPad en wellicht mogelijkheden ontdekt waarvan je je eerder niet eens bewust was. De verschillende iPad apps bieden je uiteenlopende mogelijkheden, zodat je overal naar je muziek kunt luisteren, of je audioapparaten op een eenvoudige manier kunt bedienen.
De onmisbare iPad Apps voor presentaties en vergaderingen richten zich op een aantal verschillende aspecten. Zo zorg je bijvoorbeeld voor een soepele vergadering waarbij alle informatie tot je beschikking staat, of kun je eenvoudig een mooie presentatie opstellen. Met de onmisbare iPad Apps op het gebied van presentaties en vergaderingen kom je zakelijk altijd uitstekend voor de dag. We zetten de belangrijkste iPad apps voor presentaties en vergaderingen voor je op een rij.
In de App Store bestaan talloze zakelijke iPad apps, waardoor ook de zakelijke gebruiker niets te klagen heeft. Hier vind je uit de gigantische berg apps een aantal apps die voor het zakelijk gebruik onmisbaar zijn. Deze apps zijn voordelig beschikbaar en in een aantal gevallen zelfs gratis, waardoor je ze eenvoudig een keer uit kunt proberen. We zetten onze favoriete zakelijke apps voor je op een rij.