Dossiers

De iPad 3 doet een schepje bovenop de verslavingsfactor die de iPad 2 kenmerkte. Het apparaat van Apple werkt ontzettend vloeiend en heeft de beschikking over een werkelijk fantastisch scherm. We nemen je in dit iPad 3 dossier mee langs de prijzen en specificaties van de tablet en geven je uitleg over de mogelijkheden en het design. Tenslotte ontvang je van ons een koopadvies met betrekking tot de iPad 3, zodat je precies weet wat dit geweldige apparaat jou te bieden heeft.

Het is moeilijk om hem weer neer te leggen nadat je hem in je handen hebt gehad. De iPad 2 is handig, werkt zoals jij dat wilt en is ook nog eens ontzettend verslavend. In het iPad 2 dossier leer je wat de iPad 2 precies is. We geven uitleg over de mogelijkheden van de iPad 2, kun je de specificaties en het design inzien en geven we advies als je de iPad 2 wilt kopen.

Sonos is een revolutionair muzieksysteem dat je in staat stelt om overal in huis gelijktijdig naar dezelfde of juist verschillende muziek te luisteren. Ideaal wanneer de muzieksmaken in jouw huishouden verschillen of wanneer je een feestje organiseert. In dit dossier bekijken we o.a. uitgebreid de mogelijkheden van dit luidsprekersysteem. Ook ontdek je hoe je jouw iPad kunt gebruiken als afstandsbediening van je Sonos-opstelling.