Adverteren

iPadkopen.com is voor een aanzienlijke groep potentiële kopers de poort tot het online aanschaffen van een iPad of aanverwante producten en is daarmee uitgegroeid tot een van de best bezochte media voor deze niche. Het is nu mogelijk om te adverteren op iPadkopen.com middels een performance-based advertising model. Hiermee betaald u alleen voor de prestaties in de vorm van clicks of impressies van uw advertenties.

Productplaatsing

Speciaal voor webshops van iPad producten biedt iPadkopen.com een aantrekkelijke mogelijkheid om de producten te plaatsen in de prijsvergelijkingen. U betaalt dus alleen voor prestaties die worden geleverd in de vorm van clicks naar uw webshop. iPadkopen.com is aangesloten bij de grootste affiliate netwerken in Nederland. Neem contact met ons op voor preferenties.

Bannerplaatsing

iPadkopen.com biedt ook mogelijkheid om advertenties te plaatsen op specifieke pagina’s of alle pagina’s van de website. Bij bannerplaatsing betaald u per 1000 impressies (CPM) van de banner.

Maatwerk oplossingen

Naast de standaard advertentievormen zijn er ook maatwerkoplossingen mogelijk voor specifieke advertorials, nieuwsbrieven of social media acties. We staan altijd open voor innovatieve ideeën en denken graag met u mee.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Bent u geinteresseerd in de advertentiemogelijkheden van iPadkopen.com? Neem vandaag nog contact op via onderstaande gegevens zodat we direct met u in contact kunnen komen.
Voor meer informatie, vragen of opmerkingen of kunt u uiteraard ook altijd bij ons terecht via onderstaande gegevens.

Pryce
Postbus 72
2675 ZH te Honselersdijk
adverteren [at] pryce.nl
06-14104065